Deze extra confituur wordt gemaakt volgens traditionele methode. Serveer met blauwe kazen zoals Fourme D ‘Ambert Stilton en Gorgonzola. Met yoghurt als ontbijt.
Deze extra confituur wordt gemaakt volgens traditionele methode. Serveer met blauwe kazen zoals Fourme D ‘Ambert Stilton en Gorgonzola. Met yoghurt als ontbijt.
Lekker bij de kaasplank, met yoghurt als ontbijt, bij charcuterie. Maak er Cheescake mee. Wordt ook vaak opgediend bij warm of koud vlees of wild dat geroosterd is, of men geeft er saus meer smaak en een mooie glans mee.
Zoet,hartig en spicy, rijk aan umami, dient als een uniek toevoeging voor rijst, vis, ook vaak opgediend bij warm of koud vlees of wild dat geroosterd is, of men geeft er saus meer smaak en een mooie glans mee.
Deze verrassende, kruidige chutney fantastisch bij de bbq, bij kip gerechten met rijst, pasta. Ook lekker bij milde kazen, bij paté.
Deze fris en spicy chutney heerlijk bij kip gerechten met rijst en zachte kazen. Een super veelzijdig heerlijke bij gerecht.
Serveer met zachte kazen zoals Brillat Savarin, Brie de Meaux, Vacherin Mont d’Or Serveer bij charcuterie plank, wild of bij pathé. Van een exotisch gemarineerde kabeljauwfilet met mango en rode-ui Chutney?